Stížnosti na rekonstrukci Podbranské ulice

25. října 2020
Stížnosti na rekonstrukci Podbranské ulice

Hodně Třebováků si oddechne, až skončí jistě potřebná rekonstrukce Podbranské ulice.

Bohužel se nám v posledním týdnu sešlo více podnětů od občanů bydlících v této lokalitě. Připomínky se týkaly zejména provedení chodníků a obrubníků, které nepočítá s tím, že občané žijící v dané lokalitě by rádi na opravenou silnici najížděli ze svých pozemků. Stížnosti se týkaly také řešení odvodu vody z přilehlých pozemků. Vaše podněty jsme předali krajskému úřadu jako jednomu z investorů a vypadá to, že situace pohne lepším směrem.

Jsme Piráti.

Budoucnost řešíme teď.

Ulice1

Ulice2

Sdílení je aktem lásky

Další podobné články

Povolební strategie pro volby do zastupitelstva města Česká Třebová 2022

Povolební strategie pro volby do zastupitelstva města Česká Třebová 2022

Česká Pirátská strana je liberální, demokratická, středová strana s důsledným protikorupčním programem. Naším cílem je prosazovat náš program, ať už jsme v koalici nebo v opozici. Tato strategie je veřejným závazkem kandidátů vůči členům a voličům. Chceme, aby občané, kteří se rozhodnou podpořit svým hlasem Piráty, jasně věděli, jak budeme po volbách postupovat a pracovat.

Pomáhat budeme cíleně a efektivně

Pomáhat budeme cíleně a efektivně

Sociální politika a sociální práce v sobě nesou zejména ochotu pracovat a naslouchat lidem v místě jejich bydliště. Stejně tak práce se seniory vyžaduje pochopení a umožnění zajistit jim co nejdelší možný život tam, kde jim je dobře.