PIRÁTSKÉ ODPOLEDNE SE STANEM

22. srpna 2021
PIRÁTSKÉ ODPOLEDNE SE STANEM

V neděli 22. srpna jsme uspořádali v Chocni v zámeckém parku odpoledne plné zábavy a aktivit pro děti.

V neděli 22. srpna jste si odpoledne mohli po celotýdenním shonu odpočinout v Chocni u skateparku na našem Pirátském odpoledni se STANem.

Děti si zde mohly vyzkoušet potopení pirátské lodi, šplhání po provazovém žebříku, cestu tajného agenta mezi laserovými paprsky nebo přechod po slacklině. Mezi plněním úkolů spousta z nich využila odpočinku na skákacím hradě. K dispozici byla ještě výroba vlastní placky či „tetování“ dětskými barvami.

{% asset 'posts/2021/chocen2.jpg' magick:resize='751x422^' magick:gravity='north' alt='trendy'%}

A co čekalo na rodiče? Ti měli samozřejmě možnost si popovídat s našimi kandidáty do Poslanecké sněmovny o tom, co je konkrétně z našeho programu zajímalo nebo zaujalo. Dostalo se samozřejmě i na vysvětlování některých dezinformací, které se o naší koalici šíří po internetu.

Odpoledne jsme si opravdu užili. Bylo skvělé sledovat tu spoustu lidí, kteří se přišli na naši akci podívat, popovídat si s našimi členy či se jen nechat vyfotit nebo nám vyjádřit podporu. Vše navíc doplňovalo slunečné počasí, takže jsme s velkou radostí využili i naši NANU KÁRU, která zde samozřejmě nemohla chybět.

Díky všem za vaši podporu.

{% asset 'posts/2021/chocen1.jpg' magick:resize='751x422^' magick:gravity='north' alt='trendy'%}

Sdílení je aktem lásky

Další podobné články

Povolební strategie pro volby do zastupitelstva města Česká Třebová 2022

Povolební strategie pro volby do zastupitelstva města Česká Třebová 2022

Česká Pirátská strana je liberální, demokratická, středová strana s důsledným protikorupčním programem. Naším cílem je prosazovat náš program, ať už jsme v koalici nebo v opozici. Tato strategie je veřejným závazkem kandidátů vůči členům a voličům. Chceme, aby občané, kteří se rozhodnou podpořit svým hlasem Piráty, jasně věděli, jak budeme po volbách postupovat a pracovat.

Pomáhat budeme cíleně a efektivně

Pomáhat budeme cíleně a efektivně

Sociální politika a sociální práce v sobě nesou zejména ochotu pracovat a naslouchat lidem v místě jejich bydliště. Stejně tak práce se seniory vyžaduje pochopení a umožnění zajistit jim co nejdelší možný život tam, kde jim je dobře.