Piráti uklízejí Česko.

6. dubna 2019
Piráti uklízejí Česko.

Piráti uklízejí

Piráti z České Třebové se i v letošním roce připojili k národní kampani Ukliďme Česko. Tato akce má za cíl uklidit z přírody věci, které tam nepatří, jako jsou třeba černé skládky a další nepořádek. Druhým cílem je budování kladného vztahu k přírodě a životnímu prostředí vůbec. Již staří Orientálci věděli, že sebedelší a namáhavější cesta začíná prvním krokem.

Počasí nám přálo, i když původní předpověď nebyla příznivá. Naše skupina prošla trasu od Pivovarského rybníčku údolím Křivolíka, kde jsme navštívili pravěkou osadu Bacrie a udělali krátkou přestávku na opečení buřtů. Po občerstvení jsme pokračovali v úklidu směrem na Serpentýny a zpět k Horám, kde jsme akci dokončili. Nikdy nás nepřestane udivovat, že i v tak krásném prostředí jako je Křivolík a Hory, nalezneme věci jako jsou pneumatiky, staré rolety a jiné odpadky, které v přírodě nemají co dělat. Už se těšíme na další podobné akce a budeme rádi, když se k nám přidáte.

Česká Třebová je naše město a chceme ho mít co nejkrásnější.

Jsme Piráti a říkáme NE ODPADKŮM V PŘÍRODĚ,

říkáme ANO ČISTÉMU PROSTŘEDÍ OKOLO NÁS.

Sdílení je aktem lásky

Další podobné články

Povolební strategie pro volby do zastupitelstva města Česká Třebová 2022

Povolební strategie pro volby do zastupitelstva města Česká Třebová 2022

Česká Pirátská strana je liberální, demokratická, středová strana s důsledným protikorupčním programem. Naším cílem je prosazovat náš program, ať už jsme v koalici nebo v opozici. Tato strategie je veřejným závazkem kandidátů vůči členům a voličům. Chceme, aby občané, kteří se rozhodnou podpořit svým hlasem Piráty, jasně věděli, jak budeme po volbách postupovat a pracovat.

Pomáhat budeme cíleně a efektivně

Pomáhat budeme cíleně a efektivně

Sociální politika a sociální práce v sobě nesou zejména ochotu pracovat a naslouchat lidem v místě jejich bydliště. Stejně tak práce se seniory vyžaduje pochopení a umožnění zajistit jim co nejdelší možný život tam, kde jim je dobře.